Malzemeler :
3 su b. süt
1 su b. toz şeker
1 yumurta sarısı
2 çorba k. un
1 çorba k. nişasta
1 çorba k. pirinç unu
fındık
1 hindistan cevizi
1 su b. hindistan cevizi suyu
sade gofret
Hazırlanışı :
Tencereye 3 su baradğı sütü alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker,nişasta,1 yumurta sarısı un,pirinç unu ilave edip bir krema hazırlayın.Sade gofretleri parçalayıcıdan geçirip toz haline getirin.
Fırın kabına hindistan cevizini alın.Kremayı krema sıkma torbasına alın.Hindistan cevizinin üzerine kremayı sıkın.Üzerine fındık taneleri ilave edip soğuduktan sonra servis edin
16 Haziran 2008 Pazartesi
Fındıklı Hindistan Rulosu
Etiketler:
TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM